Hatay Büyükşehir Belediyesi, Bin Araçla Kiralamanın Yerine Sahip Oluyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Filosuna Bin Araç Kattı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, araç kiralamaya son vererek satın aldığı bin aracı filosuna ekledi. Başkan Öntürk, aylık 220 milyon TL kiralama bedeli ödemek yerine aylık 100 milyon TL taksitle bin araç satın aldıklarını belirtti. “Hataylının kiracı olmaktan çıktığı mal sahibi olduğu günlere ilk adımı atıyoruz” dedi.

Depremin Etkilerinden Kısa Sürede Kurtulmayı Hedefliyoruz!

Depremin zararlarıyla boğuşan Hatay’ı eski günlerine döndürmek için seçildiği günden beri gayretle çalışan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, araç kiralama pratiğine nokta koydu. Hatay Büyükşehir Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak ve şehrin geleceğine yatırım yapmak amacıyla bin aracı filosuna dahil etti. Yeni araçların tanıtımı için Antakya ilçesi fuar alanında özel bir program düzenlendi. Program sırasında HBB tarafından satın alınan araçlar fuar alanı ve Arsuz EXPO alanında sergilendi. Araç tanıtım toplantısına Hatay Milletvekilleri ve HBB yöneticileri de katıldı.

“Kiralama Yerine Satın Alarak Tasarruf Sağladık”

Raylı sistem projesini hayata geçirmeyi hedefleyen Başkan Öntürk, Hatay için büyük bir adım attıklarını vurgulayarak, “2014’ten bu yana büyükşehir olan Hatay’ımız için bu araçları satın almak gerekiyordu. Hataylılar daha iyisine layıktır. İnşallah toplu taşıma araçlarından sonra raylı sistemle de buluşacaklar. Kiralamak yerine satın alarak tasarruf sağladık. Borcumuzu zamanında ödeyerek Hatay halkının olmasını sağlayacağız. Bin araç satın aldık ve Hatay halkını kiracı olmaktan çıkararak mal sahibi yapmayı hedefliyoruz. Artık önümüzdeki hedef raylı sistem için çalışmak” dedi. – HATAY

Related Posts

Keşmir bölgesi neden tartışmalı?

Keşmir bölgesi neden tartışmalı?

Özgür Özel’i tehdit eden bir kişi daha gözaltına alındı

Evlat katili Selçuk Tengioğlu adına sosyal medyada hesap açıp CHP lideri Özgür Özel’i tehdit eden bir kişi daha gözaltına alındı.

El yıkama dayatması delirmesine neden oldu! Doktor Semmelweis’in değeri yıllar sonra anlaşıldı

1847’de Viyana Genel Hastanesi’nde artan lohusa ateşi vakalarını engellemek amacıyla tıp öğrencilerine cesetlerle temas sonrası el yıkama zorunluluğu getiren Macar doktor Ignace Philippe Semmelweis, meslektaşlarının şiddetli direnciyle karşılaşarak önce itibarsızlaştırıldı, ardından ruh sağlığını yitirdi.

18 yaşındaki genç tartıştığı kişiye taşla saldırdı

Konya’nın Selçuklu ilçesinde yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. 18 yaşındaki Bayram Tekköse, taşla başına vurduğu Turgay Dündar’ı ağır yaraladı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hindistan Pakistan savaşını 6 yıl önce satır satır yazmışlar: ‘Nükleer kış Türkiye’yi doğrudan etkiler’

Güney Asya’da gerilim, küresel bir felaketin kıyısına dayandı. Hindistan ile Pakistan arasında haftalardır tırmanan çatışmalar, sınır ötesi füze saldırılarıyla sıcak savaşa dönüştü. Dünya nefesini tutarken, en büyük korku ise nükleer silahların devreye girmesi. İki ülkenin toplamda 300’e yakın nükleer başlığa sahip olduğu bilinirken, olası bir nükleer saldırı sadece bölgeyi değil, iklimi, tarımı ve güvenliğiyle Türkiye dahil tüm dünyayı etkileyebilir.

Tecavüz etti, boğdu, diri diri yaktı, betona gömdü! Canavarlık dediğin daha nasıl olur

Pınar Gültekin cinayeti davasında Yargıtay vicdan zedeleyen bir karar imza attı. Kararda, sanığın eylemini “canavarca hisle gerçekleştirmediği”ne hükmetti.